Fri fragt ved køb over 499,- / Flot gave når du køber for mere end 1.000,-

Kender du din hudtype?

  • Normal hud. Normal hud har ikke de store problemer med urenheder, og er til dels selvregulerende.
  • Tør hud. Tør hud føles ofte stram.
  • Sensitiv hud. Tør hud er forstadie til sensibel hud.
  • Moden hud. Cellerne begynder at ældes og bliver langsommere til at danne nye celler.
  • Pigmenteret hud. Viser sig som mørke pletter på hudens overflade.
  • Fedtet hud. Fedtet hud har den største tendens til at udvikle sig til akne
  • Kombineret hud. Konstant eller periodisk fedtet hud i T-zonen. Normal eller tør hud i resten af ansigtet.
  • Rosacea hud. Kronisk betændelse af huden i ansigtet.

Image for hero

Vi skal passe på vores øjne

Huden omkring og under øjet er tyndere og mere følsom end andre steder på kroppen. Hvis dine øjne er overanstrengte, eller hvis du er træt og udmattet, udvides dine blodkar under huden og bliver mere synlige gennem den tynde hud. Dette skaber mørke rande eller poser under øjnene. Vi er så stolte over at kunne tilbyde dig denne simple behandling. Lysbrillen reducerer rander og poser under øjnene med kun 3-9 minutters behandling hver dag. Ydermere øger de kollagenproduktionen, så huden omkring øjnene bliver forbedret, og mere elastisk. Det har den positive effekt, at linjer og rynker bliver mindsket.

ØJENFOKUS
Image for hero

Tør hud

Den tørre hud kommer i mange former, og kan – hvis den er meget tør – godt minde om en følsom hud, fordi hudens barriere er svækket. Den tørre hud mangler tit fugt både i form at vand og af olie, og kan også have tendens til at rødme en del. Det betyder, at huden mister sine fedtstoffer og fugten mellem cellerne, som holder hudens beskyttende lag intakt. Uden dette beskyttende lag, er huden ikke beskyttet mod bakterier og irritationsfremkaldende stoffer – eller mod fordampning af fugtindholdet indefra.

Tør hud er forstadie til sensibel hud.

TØR HUD
Image for hero

Anti-age

Anti-aging som begreb refererer til et forsøg på at bekæmpe hudens aldring. Hos nogle kan hudens aldringsproces begynde allerede i 20’erne, så anti-age-cremer er altså ikke kun til moden hud. Skal jeg komme med en generel antagelse, vil det give god mening at begynde at bruge antirynke serum og creme senest i 30-40 års-alderen, især hvis huden bliver udsat for meget sol.

Rynker kommer naturligt med alderen. Det kan ikke undgås. Det vi kan gøre, er at forsøge at minimere hudens ældningsproces og bibeholde hudens spændstighed. Det gør Lantz CPH med stor succes i en kombination af effektive letvægtsserummer, gode aktive cremer, konsekvent fokus på at give ekstra boost med ansigtsmasker og lysterapi.

ANTI-AGE
Image for hero

Pigment og solskadet hud

Hvis hudens naturlige farvestof, melanin, begynder at klumpe sig sammen, viser det sig som mørke pletter på hudens overflade, hvilket giver huden et skjoldet og ujævnt udseende – det vi ofte kalder for pigmentpletter. De ses typisk i ansigtet, på hænderne, brystet, skuldrene og armene.

Overordnet set deler man hyperpigmentering ind i 3 forskellige kategorier; Melasma, postinflammatorisk hyperpigmentering og solskader.

PIGMENT HUD
Image for hero

Moden hud

Hvad er moden hud?

Rynker, ændret pigmentering og nedsat fasthed i huden er klassiske tegn på ældning i huden. Det er det, vi typisk kalder for moden hud. Ældning af huden er til en hvis grad uundgåelig, men omfanget kan både være genetisk betinget samt forårsaget af miljømæssige eller livsstilbetingede påvirkninger. Omkring de 45-50 år, vil du for alvor kunne se en ændring i din hud, fordi cellerne begynder at ældes og bliver langsommere til at danne nye celler. 

MODEN HUD
Image for hero

Rosacea og rødme

Rosacea er en kronisk betændelse af huden i ansigtet. Sygdommen starter med rødme midt i ansigtet, og en følelse af stikken og prikken i huden. På kinder, i panden og på næsen bliver huden lidt fortykket med små udvidede blodkar. Knopper og bumser er en del af sygdommen.

Når huden rødmer, er det fordi der sker en hyperreaktivitet eller overaktivitet i hudens blodkar. Blodkarrene udvides hurtigt og det er det, der skaber rødmen i hudens øverste lag. Dette kalder man for en opblussen. Opblussen fremkommer pludseligt, afledt af forskellige faktorer.

ROSACEA OG RØDME
Image for hero

Akne og fedtet hud

Fedtet hud skyldes en overproduktion af talg. Det er ofte kendetegnet ved, at pande, næse og hage (T-zonen) eller hele ansigtet begynder at skinne i løbet af dagen. Derudover har fedtet hud ofte urenheder og tilstopninger, hvilket kan resultere i bumser og hudorme.

Kombineret hud er blandt andet kendetegnet ved: Konstant eller periodisk fedtet hud i T-zonen, som er pande, næse og hage. Normal eller tør hud i resten af ansigtet. Tendens til både uren og sensitiv hud.

Ved puberteten kommer der hos begge køn et øget niveau af kønshormoner i blodet, fx det mandlige kønshormon testosteron, som omdannes af enzymer i talgkirtlerne til et mere aktivt hormon, der forstørrer talgkirtlerne og øger produktion af talg. Talgkirtlerne propper til med døde hudceller, så der opstår hudorme.

FEDTET OG KOMBINERET HUD
Image for hero
Tip

Vidste du?

At det faktisk ikke er ligegyldigt hvordan du påfører din serum og creme, eller for den sags skyld bevæger dine lysterapi maskiner.

Prøv at tag et kig på tegningen. Tænk så over hvordan du påfører din serum og creme. Du skal ALTID huske at påføre det i opadgående retning. Altid stimulere huden i den retning vi ønsker den, og en ting er sikkert! Vi ønsker ikke at den lander sydpå.

Image for hero

Fantastiske produkter og personlig kundeservice

Læs selv kundernes anmeldelser af Lantz Copenhagen

Mette

Anbefaler Lantzcph

Bedste lys masker og serums, jeg har prøvet 🦋

De skønneste produkter Med en fantastisk dame bag ...altid hjælp hvis du er i tvivl ,som aldrig oversælger 🦋 Mine mørke rande under øjnene er blevet ikke blot meget bedre.. men så fine at jeg nu ikke længere bruger concealer ... takket være lysmasken og…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Mathilde

Anbefaler Lantzcph

De bedste produkter jeg har prøvet!

Jeg elsker alle produkterne jeg har fra fra Lantz copenhagen! Havde rigtig mange problemer med både tør og uren hud inden jeg skiftede hen til Lantz Copenhagen men har ikke haft noget siden. udover det bruger jeg også både mascaraen og læbeprodukterne hver dag som…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

lene

Anbefaler Lantzcph

God dialog

God dialog Hurtigt levering Skønne produkter ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har prøvet flere forskellige produkter, masker som jeg virkelig mærkes gode, lysterapi ses en god forskel på huden. Pleje produkter som er skønne. Elsker at bruge maske før sengetid og mærke huden fantastisk dagen efter Mange ⭐⭐⭐⭐⭐…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Christina

Anbefaler Lantzcph

Mine bedste anbefalinger

Mine bedste anbefalinger. Jeg har handlet hos Lantz Copenhagen flere gange (magnetiske vipper, makeup og hudplejeprodukter). Jeg har indtryk af en seriøs virksomhed som gør sig umage med at udvikle gode produkter.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Anna Fink

Anbefaler Lantzcph

Fuld tilfredshed med produkter og service

Jeg er blevet afhængig af produkter fra Lantz Copenhagen! 🧖🏻‍♀️💆🏻‍♀️🧴 Jeg bruger dag- og natcreme, øjengel, øjenserum og lyspen. Især øjenserummen vil jeg fremhæve, da jeg altid har haft kroniske render under øjnene og hverken livsstilsændring eller filler har kunne hjælpe. De er ikke væk,…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Jeanette Nielsen

Anbefaler Lantzcph

produkterne har taget år af mit udsendende

Jeg er blæst væk over kvaliteten af produkterne, og fatter slet ikke at priserne kan være så lave. Kundeservice er tydeligt en æressag, information omkring produkterne og brugen af dem kommer med ud ved hver ordre. De står hele tiden på spring til at hjælpe,…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Sus Jordhøj

Anbefaler Lantzcph

Hurtigt levering bedste service hvis…

Hurtigt levering bedste service hvis noget skal rettes ....god sommer Vh sus

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Emilie Tjørnelund

Anbefaler Lantzcph

Super lækre produkter!!

Jeg har haft fornøjelsen af at prøve Camillas skønne produkter. Specielt hendes YOU bokse er geniale og til vanvittige priser sammenlignet med den værdi du får! Mine yndlingsprodukter er Pro Mascara Længde og Pro Eye Serum. Lantz Copenhagen har min største anbefaling! 😍

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Christina Jarkass

Anbefaler Lantzcph

Fantastiske og lækre produkter

Jeg har nu i nogle år brugt produkterne fra Lantz Copenhagen. Jeg er VILD med dem. Bruger dagligt Vitamin C Ansigts Serum - syntes at den giver en lækker glød. Dag og Nat cremen er noget af det bedste jeg har brugt - giver både…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Jonny Jørgensen

Anbefaler Lantzcph

Christina Hansen

Anbefaler Lantzcph

Jeg er virkelig glad for de magnetiske…

Jeg er virkelig glad for de magnetiske vipper. Mine bedste anbefalinger.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

camilla christoffersen

Anbefaler Lantzcph

5 stjerner herfra

Bøvlede lidt med en lysmaske der var defekt - skrev en mail til Camilla en sen aften og forventede absolut ikke svar så hurtigt, men 5 minutter efter var der svar og at jeg gerne måtte sende masken retur. Dagen efter pakken var modtaget fik…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Michelle Arnhof Schrøder

Anbefaler Lantzcph

Det bedte jeg har gjort for mig selv, længe!

Jeg har de sidste måneder brugt produkterne fra Lantz Copenhagen præcist efter Camillas anvisninger og jeg er blæst omkuld af resultatet. Jeg har været hårdt ramt af stress og hormon ubalance så min hud var ramt af acne ligende tilstand og intet hjalp mig, har…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Catja Bordoy

Anbefaler Lantzcph

Super service, hurtig levering og lækre produkter uanset hvilken hudtype du er.

Super service, hurtig tilbagemelding ved spørgsmål samt hurtig levering. God og guidet vejledning som er tilpasset tin din hud, såfremt du har brug for dette. Jeg har været så glad, for alle mine produkter fra Lantz, særligt hamp serien til sensitiv hud. Derudover har de…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Ravi Holst

Anbefaler Lantzcph

Kæmpe anbefaling - loyal kunde!

Jeg har flere gange haft gode købsoplevelser hos Lantz og har endda også kunne glæde nogle af mine venner med produkter fra Lantz CPH som de har fået i gave. Jeg har været - og er faktisk stadig - stor fan og meget begejstret for…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Karina & Flemming

Anbefaler Lantzcph

Let, tilgængelig & budgetvenlig

Lysmasken er let at bruge, og god til normal eller let udfordret hud. Lys pen, med serum er god til sart, sensitive øjne. Desværre ikke en udpræget mærkbar bedring for mig, i forhold til rosecea. Rigtig god vejledning fra C Lantz

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Bob Gqm

Anbefaler Lantzcph

Har nu haft lys masken en uge og kan…

Har nu haft lys masken en uge og kan allerede se Effekten lys terapien har på min hud og hvordan den tager imod hudpleje 👌 meget positivt og deres Sheetmasker er virkelig valuta for pengene jeg har prøvet mange brands men her er virkelig godt…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Lise Dræby Madsen

Anbefaler Lantzcph

Dejligt med en hudplejeserie som både…

Dejligt med en hudplejeserie som både virker og er til at betale. Jeg er vild med både serum og cremerne. Super god vejledning om produkterne og så var leveringen meget hurtig. Jeg går meget op i at der ikke er parfume i min hudpleje og…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Amalie Pedersen

Anbefaler Lantzcph

Varmeste anbefaling her fra

Lækre produkter, som lever op til det “lovede” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hurtig levering og service i top 👍🏼

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Sus Jordhøj

Anbefaler Lantzcph

Fuld tilfreds med den service lantz gir…

Fuld tilfreds med den service lantz gir mig,venlig og hjælpsom hvis man har nogle spørgsmål så blir det taget op hurtigt så kæmpe stor TAK for den dejlige service plus lækre produkter Mvh sus

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Giv en anmedelse på Trustpilot

Tryk på linket og giv Lantz Copenhagen en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Følg med på Instagram

@LANTZ_COPENHAGEN