Lantz Copenhagens Hudpleje serie arbejder med ingredienser der virker i dybden, efterlader huden mættet og aldrig fedtet. Jeg foretrækker at kombinere hudpleje med lysterapi, for bedste resultater. Jeg er flittig og innovativ, tænker altid i bredde, uden at det bliver en daglig rutine med 12 steps. Jeg prøver generelt at begrænse mig i mine anbefalinger, da jeg selv er alene mor, og har stor forståelse for, at en morgen og aftenrutine ikke kan tage 45min. 

Mine kunder er vilde med ansigts serummer, Retinol cremen der mindsker rynker og akne, og ikke mindst vores parabenefri og allergi venlige vippe serum.
Lantz Copenhagens produkter efterlader dig med en skøn og naturlig smuk
hud.

Jeg udarbejder og designer alle produkter. Mediator A/S sørger for, at alle produkter overholder love og regler i Danmark og Europa, for brugen af kosmetik og hudpleje. Alle produkter bliver produceret i bedste kvalitet, og vores mantra er, at alle skal have råd til en smuk hud.
Lantz Copenhagen er førende inden for magnet vipper, Jeg har magnet vipper der passer enhver, utal af styles, og jeg anvender en sikkerhedsgodkendt magnetliner.

Jeg står altid til rådighed, såfremt du ønsker en snak om din hud, eller har nogle spørgsmål.
med venlig hilsen
Camilla Lantz

Lantz Cph ApS
Cvr: 35824510
Fodbygårdsvej 114, 4700 Næstved