Fri fragt ved køb over 499,- / Free shipping outside Denmark on orders over 699 DKK.

04 maj 2022

Ambassadørforløb 2022: Anti-aging og Glow

Blog image

8 ugers ambassadør forløb

Helle er 43 år, hun søgte om at komme med på Lantz ambassadørforløb for at få opbygget nogle gode rutiner der kunne hjælpe hendes aldrende hud til at blive mere spændstig og få en flottere og mere ensartet glød.

Helle’s udfordring

Huden er aldrende, slappere og med linjer omkring øjne, læber og pande

Helles forventede positive udbytte

En spændstigere hud med mindskede linjer

De gode rutiner skal indarbejdes step by step, en forhastet og utålmodig start giver sjældent de gode resultater. Derfor er det altid vigtigt at huske. At når du starter op på en ny rutine, skal du tage dig tid til den, og gerne i etaper. Lantz ambassadør forløb er bygget op på denne måde.

Kort om løsningsmodellen

Det har været vigtigt for Lantz at skabe de gode rutiner, og få dem indarbejdet stille og roligt. Derfor har Lantz valgt at bygge op, og ikke sende hele pleje og lys serien på en gang. Helle har fået tilsendt 3 pakker.

Til hver pakke er der udarbejdet video materiale så det har været let at gå til, og se igen og igen.

Pakke1: Pro Eyemassager & 24k Gold Collagen gel (uge 1)

Første step er at komme i gang med at behandle øjenomgivelserne. Det er et område de fleste af os oplever forandre sig og ældes hurtigere end andre områder i ansigtet. Dette skyldes de tynde hudlag der er omkring øjnene, og de mange mimikker vi hver dag  anvender. Første step er, at når den først er indarbejdet, ikke en tidsrøver. Øjenrutinen en let rutine at anvende hver aften. Herunder ser du hvor let det faktisk er.

Træningsvideo 1.
Første step er at få styr på øjenomgivelserne. Her anvender jeg 2 ting. Pro Eye massager & 24k guld collagen. Et uundværligt sæt til dine øjne. Du reducerer fine linjer og rynker, mindsker rander, poser og hævelser. Du stimulere kollagenet, og øger blodcirkulationen ved brug af denne enkle teknik.
Lyspen og gel skal anvendes hver aften, og når ønskede resultat er nået, kan du anvende 3 gange om ugen. Så hav det liggende, hvor du skal bruge det.

https://www.instagram.com/tv/CZbVp_WJomB/

Træningsvideo 2:
Lidt flere anvendelsesmuligheder med lille lyspen. Du kan anvende lyspen omkring øjne, smilerynker, bekymringsrynke, læber og ørerynker. Jeg har vist øjenomgivelserne i træningsvideo 1, så nu gennemgår jeg resten. 😊

https://www.instagram.com/tv/CZjHJspAWvU/

Pakke2: Premium Antiaging pakke (uge 2)

Andet step er at komme i gang med selve hudplejen. Og lære at gøre det i den rigtige rækkefølge, og på den rigtige måde. Igen er der lavet en videopræsentation af dette, serum og creme anvendes på samme måde, uanset om der er tale om en morgen eller aften rutine. Om morgenen er der ikke indarbejdet behandling med lyspen.

https://www.instagram.com/tv/CZpl5MyAMqQ/

Pakke3: LED lysmaske og 5 styk Glow Booster (uge 3)

Tredje og sidste step er introduktion til Lysterapimasken. For mange er lysterapi helt nyt, de har måske hørt eller læst om det, men på egen hud er det for mange helt nyt, og virker som et bizart værktøj. Lysterapi blev opdaget og introduceret af NASA i midten af ​​det 20. århundrede. Det blev hovedsageligt brugt til astronauter, der rejste til rummet, for at sikre, at de forblev sunde og kunne behandle visse fysiske og mentale problemer. Grundstenen i, hvorfor lysterapi virker, er, fordi den øger dit blodcirkulation og din produktion af ATP (skaber mere energi til dine kropsceller). Hos Lantz Copenhagen anvender vi lysterapi sammen med letabsorberende serummer og sheetmasker. Vores letvægts serummer absorberes let ned i de dybe hudlag, og man vil derfor opleve større udbytte af de aktive ingredienser, og resultaterne taler for sig selv. Lysterapi skal anvendes minimum 3 gange om ugen. En gang om ugen gerne med ekstra fokus og en sheet maske.

Helle skulle en gang om ugen anvende lysmasken, blåt lys, sammen med Glow Booster, og behandle til den var absorberet helt ind. Det tager ca 40-60min. Øvrige dage skulle Helle øvrige dage veksle mellem rødt og gult lys, og anvende Niacinamide serum sammen med. Helle måtte kun bruge en farve per dag.

Antiaging behandling med lysmaske:

Anvend gerne retinol serum efter lys. Har i udbrud, kan i spot behandle med retinol serum. Her dupper i med pipetten direkte på udbrud, ikke rundt om, og lader sidde under behandling med lysmasken. I må ikke komme Retinol serum i hele ansigtet mens i behandler med lysterapi.

Træningsvideo: https://www.instagram.com/tv/CaMQjB7Ap1B/

Konklusion:

Helle har været flittig, og fulgt alle anbefalinger. Resultaterne taler for sig selv, og på blot 7-8 uger er Helle kommet hurtigere til ønskede mål for sin hud, end hun turde håbe på.

Helle skrev efter forløbet:

Forløbet med Lantz-produkterne og rutinerne bag har virkelig været en god oplevelse for mig. Jeg synes der har været super god vejledning og det har været nemt at gå til. Havde i starten lyst til at bruge lys- pennen og produktet all over.

Det at komme i gang med en rutine har også gjort at jeg har villet give resten af ansigtet mere opmærksomhed/ pleje.

Jeg er super glad for anti-aging pakken, det er super lækre produkter og vejledningen i form af de små videoer er en super fin måde at sikre den rette anvendelse af produktet.

Jeg har fået opbygget en fin lille hyggestund/ self care rutine som jeg er super glad for.

Jeg har været utrolig nervøs for om jeg anvendte produkterne korrekt og har derfor noteret på produkterne om de er til morgen eller aften.

Jeg er vild med serummerne synes de absorberes lækkert ind i huden giver ikke den “fedtende “ effekt som creme.

Og sheet maskerne er jeg vild med, nemt da man slipper for påføring og afvasknings – svineriet.

Lysmasken er genial og det er skønt at man kan pleje sin hud og foretage sig noget imens.

Jeg vil helt klart fortsætte med produkterne og rutinerne. Så min hud kan “stråle” videre. Jeg vil også klart anbefale det til andre.

Tusind tak for at jeg måtte være en del af dette program ♥️

Helle Emig

Samlede værdi for Helle’s forløb: Kr. 3.267,-

https://lantzcph.com/produkt/opstrammende-behandling-eyemassager-24k-gold-gel/

https://lantzcph.com/produkt/4-jul-premium-anti-age-akne-pakke/

https://lantzcph.com/produkt/led-ansigtsmasker-med-3-farver/

https://lantzcph.com/produkt/5-x-glow-booster/

 

 

Artiklen er skrevet af

Lantz CPH

Fantastiske produkter og personlig kundeservice

Læs selv kundernes anmeldelser af Lantz Copenhagen

Mette

Anbefaler Lantzcph

Bedste lys masker og serums, jeg har prøvet 🦋

De skønneste produkter Med en fantastisk dame bag ...altid hjælp hvis du er i tvivl ,som aldrig oversælger 🦋 Mine mørke rande under øjnene er blevet ikke blot meget bedre.. men så fine at jeg nu ikke længere bruger concealer ... takket være lysmasken og…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Mathilde

Anbefaler Lantzcph

De bedste produkter jeg har prøvet!

Jeg elsker alle produkterne jeg har fra fra Lantz copenhagen! Havde rigtig mange problemer med både tør og uren hud inden jeg skiftede hen til Lantz Copenhagen men har ikke haft noget siden. udover det bruger jeg også både mascaraen og læbeprodukterne hver dag som…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

lene

Anbefaler Lantzcph

God dialog

God dialog Hurtigt levering Skønne produkter ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har prøvet flere forskellige produkter, masker som jeg virkelig mærkes gode, lysterapi ses en god forskel på huden. Pleje produkter som er skønne. Elsker at bruge maske før sengetid og mærke huden fantastisk dagen efter Mange ⭐⭐⭐⭐⭐…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Christina

Anbefaler Lantzcph

Mine bedste anbefalinger

Mine bedste anbefalinger. Jeg har handlet hos Lantz Copenhagen flere gange (magnetiske vipper, makeup og hudplejeprodukter). Jeg har indtryk af en seriøs virksomhed som gør sig umage med at udvikle gode produkter.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Anna Fink

Anbefaler Lantzcph

Fuld tilfredshed med produkter og service

Jeg er blevet afhængig af produkter fra Lantz Copenhagen! 🧖🏻‍♀️💆🏻‍♀️🧴 Jeg bruger dag- og natcreme, øjengel, øjenserum og lyspen. Især øjenserummen vil jeg fremhæve, da jeg altid har haft kroniske render under øjnene og hverken livsstilsændring eller filler har kunne hjælpe. De er ikke væk,…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Jeanette Nielsen

Anbefaler Lantzcph

produkterne har taget år af mit udsendende

Jeg er blæst væk over kvaliteten af produkterne, og fatter slet ikke at priserne kan være så lave. Kundeservice er tydeligt en æressag, information omkring produkterne og brugen af dem kommer med ud ved hver ordre. De står hele tiden på spring til at hjælpe,…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Sus Jordhøj

Anbefaler Lantzcph

Hurtigt levering bedste service hvis…

Hurtigt levering bedste service hvis noget skal rettes ....god sommer Vh sus

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Emilie Tjørnelund

Anbefaler Lantzcph

Super lækre produkter!!

Jeg har haft fornøjelsen af at prøve Camillas skønne produkter. Specielt hendes YOU bokse er geniale og til vanvittige priser sammenlignet med den værdi du får! Mine yndlingsprodukter er Pro Mascara Længde og Pro Eye Serum. Lantz Copenhagen har min største anbefaling! 😍

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Christina Jarkass

Anbefaler Lantzcph

Fantastiske og lækre produkter

Jeg har nu i nogle år brugt produkterne fra Lantz Copenhagen. Jeg er VILD med dem. Bruger dagligt Vitamin C Ansigts Serum - syntes at den giver en lækker glød. Dag og Nat cremen er noget af det bedste jeg har brugt - giver både…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Jonny Jørgensen

Anbefaler Lantzcph

Christina Hansen

Anbefaler Lantzcph

Jeg er virkelig glad for de magnetiske…

Jeg er virkelig glad for de magnetiske vipper. Mine bedste anbefalinger.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

camilla christoffersen

Anbefaler Lantzcph

5 stjerner herfra

Bøvlede lidt med en lysmaske der var defekt - skrev en mail til Camilla en sen aften og forventede absolut ikke svar så hurtigt, men 5 minutter efter var der svar og at jeg gerne måtte sende masken retur. Dagen efter pakken var modtaget fik…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Michelle Arnhof Schrøder

Anbefaler Lantzcph

Det bedte jeg har gjort for mig selv, længe!

Jeg har de sidste måneder brugt produkterne fra Lantz Copenhagen præcist efter Camillas anvisninger og jeg er blæst omkuld af resultatet. Jeg har været hårdt ramt af stress og hormon ubalance så min hud var ramt af acne ligende tilstand og intet hjalp mig, har…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Catja Bordoy

Anbefaler Lantzcph

Super service, hurtig levering og lækre produkter uanset hvilken hudtype du er.

Super service, hurtig tilbagemelding ved spørgsmål samt hurtig levering. God og guidet vejledning som er tilpasset tin din hud, såfremt du har brug for dette. Jeg har været så glad, for alle mine produkter fra Lantz, særligt hamp serien til sensitiv hud. Derudover har de…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Ravi Holst

Anbefaler Lantzcph

Kæmpe anbefaling - loyal kunde!

Jeg har flere gange haft gode købsoplevelser hos Lantz og har endda også kunne glæde nogle af mine venner med produkter fra Lantz CPH som de har fået i gave. Jeg har været - og er faktisk stadig - stor fan og meget begejstret for…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Karina & Flemming

Anbefaler Lantzcph

Let, tilgængelig & budgetvenlig

Lysmasken er let at bruge, og god til normal eller let udfordret hud. Lys pen, med serum er god til sart, sensitive øjne. Desværre ikke en udpræget mærkbar bedring for mig, i forhold til rosecea. Rigtig god vejledning fra C Lantz

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Bob Gqm

Anbefaler Lantzcph

Har nu haft lys masken en uge og kan…

Har nu haft lys masken en uge og kan allerede se Effekten lys terapien har på min hud og hvordan den tager imod hudpleje 👌 meget positivt og deres Sheetmasker er virkelig valuta for pengene jeg har prøvet mange brands men her er virkelig godt…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Lise Dræby Madsen

Anbefaler Lantzcph

Dejligt med en hudplejeserie som både…

Dejligt med en hudplejeserie som både virker og er til at betale. Jeg er vild med både serum og cremerne. Super god vejledning om produkterne og så var leveringen meget hurtig. Jeg går meget op i at der ikke er parfume i min hudpleje og…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Amalie Pedersen

Anbefaler Lantzcph

Varmeste anbefaling her fra

Lækre produkter, som lever op til det “lovede” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hurtig levering og service i top 👍🏼

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Sus Jordhøj

Anbefaler Lantzcph

Fuld tilfreds med den service lantz gir…

Fuld tilfreds med den service lantz gir mig,venlig og hjælpsom hvis man har nogle spørgsmål så blir det taget op hurtigt så kæmpe stor TAK for den dejlige service plus lækre produkter Mvh sus

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Giv en anmedelse på Trustpilot

Tryk på linket og giv Lantz Copenhagen en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Følg med på Instagram

@LANTZ_COPENHAGEN