Fri fragt ved køb over 449 DKK / 1-2 dages levering

04 maj 2022

Ambassadørforløb 2022: Anti-aging og Glow

Blog image

8 ugers ambassadør forløb

Helle er 43 år, hun søgte om at komme med på Lantz ambassadørforløb for at få opbygget nogle gode rutiner der kunne hjælpe hendes aldrende hud til at blive mere spændstig og få en flottere og mere ensartet glød.

Helle’s udfordring

Huden er aldrende, slappere og med linjer omkring øjne, læber og pande

Helles forventede positive udbytte

En spændstigere hud med mindskede linjer

De gode rutiner skal indarbejdes step by step, en forhastet og utålmodig start giver sjældent de gode resultater. Derfor er det altid vigtigt at huske. At når du starter op på en ny rutine, skal du tage dig tid til den, og gerne i etaper. Lantz ambassadør forløb er bygget op på denne måde.

Kort om løsningsmodellen

Det har været vigtigt for Lantz at skabe de gode rutiner, og få dem indarbejdet stille og roligt. Derfor har Lantz valgt at bygge op, og ikke sende hele pleje og lys serien på en gang. Helle har fået tilsendt 3 pakker.

Til hver pakke er der udarbejdet video materiale så det har været let at gå til, og se igen og igen.

Pakke1: Pro Eyemassager & 24k Gold Collagen gel (uge 1)

Første step er at komme i gang med at behandle øjenomgivelserne. Det er et område de fleste af os oplever forandre sig og ældes hurtigere end andre områder i ansigtet. Dette skyldes de tynde hudlag der er omkring øjnene, og de mange mimikker vi hver dag  anvender. Første step er, at når den først er indarbejdet, ikke en tidsrøver. Øjenrutinen en let rutine at anvende hver aften. Herunder ser du hvor let det faktisk er.

Træningsvideo 1.
Første step er at få styr på øjenomgivelserne. Her anvender jeg 2 ting. Pro Eye massager & 24k guld collagen. Et uundværligt sæt til dine øjne. Du reducerer fine linjer og rynker, mindsker rander, poser og hævelser. Du stimulere kollagenet, og øger blodcirkulationen ved brug af denne enkle teknik.
Lyspen og gel skal anvendes hver aften, og når ønskede resultat er nået, kan du anvende 3 gange om ugen. Så hav det liggende, hvor du skal bruge det.

https://www.instagram.com/tv/CZbVp_WJomB/

Træningsvideo 2:
Lidt flere anvendelsesmuligheder med lille lyspen. Du kan anvende lyspen omkring øjne, smilerynker, bekymringsrynke, læber og ørerynker. Jeg har vist øjenomgivelserne i træningsvideo 1, så nu gennemgår jeg resten. 😊

https://www.instagram.com/tv/CZjHJspAWvU/

Pakke2: Premium Antiaging pakke (uge 2)

Andet step er at komme i gang med selve hudplejen. Og lære at gøre det i den rigtige rækkefølge, og på den rigtige måde. Igen er der lavet en videopræsentation af dette, serum og creme anvendes på samme måde, uanset om der er tale om en morgen eller aften rutine. Om morgenen er der ikke indarbejdet behandling med lyspen.

https://www.instagram.com/tv/CZpl5MyAMqQ/

Pakke3: LED lysmaske og 5 styk Glow Booster (uge 3)

Tredje og sidste step er introduktion til Lysterapimasken. For mange er lysterapi helt nyt, de har måske hørt eller læst om det, men på egen hud er det for mange helt nyt, og virker som et bizart værktøj. Lysterapi blev opdaget og introduceret af NASA i midten af ​​det 20. århundrede. Det blev hovedsageligt brugt til astronauter, der rejste til rummet, for at sikre, at de forblev sunde og kunne behandle visse fysiske og mentale problemer. Grundstenen i, hvorfor lysterapi virker, er, fordi den øger dit blodcirkulation og din produktion af ATP (skaber mere energi til dine kropsceller). Hos Lantz Copenhagen anvender vi lysterapi sammen med letabsorberende serummer og sheetmasker. Vores letvægts serummer absorberes let ned i de dybe hudlag, og man vil derfor opleve større udbytte af de aktive ingredienser, og resultaterne taler for sig selv. Lysterapi skal anvendes minimum 3 gange om ugen. En gang om ugen gerne med ekstra fokus og en sheet maske.

Helle skulle en gang om ugen anvende lysmasken, blåt lys, sammen med Glow Booster, og behandle til den var absorberet helt ind. Det tager ca 40-60min. Øvrige dage skulle Helle øvrige dage veksle mellem rødt og gult lys, og anvende Niacinamide serum sammen med. Helle måtte kun bruge en farve per dag.

Antiaging behandling med lysmaske:

Anvend gerne retinol serum efter lys. Har i udbrud, kan i spot behandle med retinol serum. Her dupper i med pipetten direkte på udbrud, ikke rundt om, og lader sidde under behandling med lysmasken. I må ikke komme Retinol serum i hele ansigtet mens i behandler med lysterapi.

Træningsvideo: https://www.instagram.com/tv/CaMQjB7Ap1B/

Konklusion:

Helle har været flittig, og fulgt alle anbefalinger. Resultaterne taler for sig selv, og på blot 7-8 uger er Helle kommet hurtigere til ønskede mål for sin hud, end hun turde håbe på.

Helle skrev efter forløbet:

Forløbet med Lantz-produkterne og rutinerne bag har virkelig været en god oplevelse for mig. Jeg synes der har været super god vejledning og det har været nemt at gå til. Havde i starten lyst til at bruge lys- pennen og produktet all over.

Det at komme i gang med en rutine har også gjort at jeg har villet give resten af ansigtet mere opmærksomhed/ pleje.

Jeg er super glad for anti-aging pakken, det er super lækre produkter og vejledningen i form af de små videoer er en super fin måde at sikre den rette anvendelse af produktet.

Jeg har fået opbygget en fin lille hyggestund/ self care rutine som jeg er super glad for.

Jeg har været utrolig nervøs for om jeg anvendte produkterne korrekt og har derfor noteret på produkterne om de er til morgen eller aften.

Jeg er vild med serummerne synes de absorberes lækkert ind i huden giver ikke den “fedtende “ effekt som creme.

Og sheet maskerne er jeg vild med, nemt da man slipper for påføring og afvasknings – svineriet.

Lysmasken er genial og det er skønt at man kan pleje sin hud og foretage sig noget imens.

Jeg vil helt klart fortsætte med produkterne og rutinerne. Så min hud kan “stråle” videre. Jeg vil også klart anbefale det til andre.

Tusind tak for at jeg måtte være en del af dette program ♥️

Helle Emig

Samlede værdi for Helle’s forløb: Kr. 3.267,-

https://lantzcph.com/produkt/opstrammende-behandling-eyemassager-24k-gold-gel/

https://lantzcph.com/produkt/4-jul-premium-anti-age-akne-pakke/

https://lantzcph.com/produkt/led-ansigtsmasker-med-3-farver/

https://lantzcph.com/produkt/5-x-glow-booster/

 

 

Artiklen er skrevet af

Camilla Lantz

Fantastiske produkter og personlig kundeservice

Læs selv kundernes anmeldelser af Lantz Copenhagen

Catja Bordoy

Anbefaler Lantzcph

Super service, hurtig levering og lækre produkter uanset hvilken hudtype du er.

Super service, hurtig tilbagemelding ved spørgsmål samt hurtig levering. God og guidet vejledning som er tilpasset tin din hud, såfremt du har brug for dette. Jeg har været så glad, for alle mine produkter fra Lantz, særligt hamp serien til sensitiv hud. Derudover har de…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Ravi Holst

Anbefaler Lantzcph

Kæmpe anbefaling - loyal kunde!

Jeg har flere gange haft gode købsoplevelser hos Lantz og har endda også kunne glæde nogle af mine venner med produkter fra Lantz CPH som de har fået i gave. Jeg har været - og er faktisk stadig - stor fan og meget begejstret for…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Karina & Flemming

Anbefaler Lantzcph

Let, tilgængelig & budgetvenlig

Lysmasken er let at bruge, og god til normal eller let udfordret hud. Lys pen, med serum er god til sart, sensitive øjne. Desværre ikke en udpræget mærkbar bedring for mig, i forhold til rosecea. Rigtig god vejledning fra C Lantz

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Bob Gqm

Anbefaler Lantzcph

Har nu haft lys masken en uge og kan…

Har nu haft lys masken en uge og kan allerede se Effekten lys terapien har på min hud og hvordan den tager imod hudpleje 👌 meget positivt og deres Sheetmasker er virkelig valuta for pengene jeg har prøvet mange brands men her er virkelig godt…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Lise Dræby Madsen

Anbefaler Lantzcph

Dejligt med en hudplejeserie som både…

Dejligt med en hudplejeserie som både virker og er til at betale. Jeg er vild med både serum og cremerne. Super god vejledning om produkterne og så var leveringen meget hurtig. Jeg går meget op i at der ikke er parfume i min hudpleje og…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Amalie Pedersen

Anbefaler Lantzcph

Varmeste anbefaling her fra

Lækre produkter, som lever op til det “lovede” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hurtig levering og service i top 👍🏼

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Sus Jordhøj

Anbefaler Lantzcph

Fuld tilfreds med den service lantz gir…

Fuld tilfreds med den service lantz gir mig,venlig og hjælpsom hvis man har nogle spørgsmål så blir det taget op hurtigt så kæmpe stor TAK for den dejlige service plus lækre produkter Mvh sus

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Stine Neve Uggerhøj

Anbefaler Lantzcph

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter og overkommelige priser. God vejledning.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Naomi Toft

Anbefaler Lantzcph

Alle de hudplejeprodukter jeg har…

Alle de hudplejeprodukter jeg har prøvet fra Lantz Copenhagen har været en gamechanger for min tørre og glansløse hud.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Tina

Anbefaler Lantzcph

Kan varmt anbefales

Jeg elsker produkter fra Lantz Copenhagen. Jeg modtog en you box med fantastiske produkter og en meget udførlig vejledning med. Efter blot en måned kan jeg tydelig se forskel på min hud. Produkterne er virkelig lækre uden at koste en bondegård. Kan varmt anbefale at…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Lise Ørvad

Anbefaler Lantzcph

KÆMPE anbefaling!

Jeg har nu brugt Lantz Copenhagen fast i 2 år & jeg er SÅ glade for alle deres produkter! Det er de bedste pleje vipper på markedet & plejeprodukter har gjort en kæmpe forskel for min hud & mit makeup resultat. Er vild med deres…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

joan binder

Anbefaler Lantzcph

Produkterne er helt fantastiske,

Produkterne er helt fantastiske, jeg bruger dem meget og brugt dem igennem et par år nu 😊 lysmasken er også helt perfekt jeg kan se forskel på min hud. God service, hurtig forsendelse, flot pakket. Camilla er så sød og hjælpsom hvis man har spørgsmål…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Heidi Boll

Anbefaler Lantzcph

Produkter af høj kvalitet

Produkter af høj kvalitet, der rent faktisk gør det de lover. De virker! Og så er det ikke et brand der ruinerer mig. Elsker det. Ud over ansigts pleje der når hele vejen rundt så er der altid den bedste service og vejledning

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Janne

Anbefaler Lantzcph

Jeg har altid haft gode oplevelser hos…

Jeg har altid haft gode oplevelser hos Camilla, og de produkter hun forhandler er rigtigt gode. De kan bruges af alle, og der er en tanke omkring hvert er produkt hun har fremstillet. Jeg har prøvet mange af produkterne fra Lantz Cph og indtil videre…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Puk

Anbefaler Lantzcph

LANTZ COPENHAGEN ER NOGET HELT SPECIELT🥰

Jeg har nu været fast kunde hos Lantz Copenhagen i et år. Det begyndte helt tilfældigt, med en reklame for magnetiske vipper. Tænkte at det måtte jeg da prøve....og jeg blev bestemt IKKE skuffet. Vipperne + den magnetiske ligner er super flotte..og nemme at sætte…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Pernille Friis Andersen

Anbefaler Lantzcph

Jeg modtog min første YOU BOX fra Lantz…

Jeg modtog min første YOU BOX fra Lantz copenhagen, da min hud var vinter grå, tør og kedelig. Jeg har tidligere forsøgt mig med andre mærker af produkter - jeg har allergi og slår nemt ud i ansigtet på trods af allergimærker m.m, så jeg…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Diana Laursen

Anbefaler Lantzcph

lækre produkter, kundeservice i top :)

Lantz har så mange lækre hudpleje produkter, og super gode tilbud som deres youbox man kan købe hver md hvis man har lyst , de har efter min mening de bedste magnetiske vipper på markedet, og en bubble serum foundation meget innovativ , lantz udvikler…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Camilla Jørgensen

Anbefaler Lantzcph

Jeg har brugt Lantz Copenhagen gennem…

Jeg har brugt Lantz Copenhagen gennem flere år. Vipper, lyspen, sera, cremer og masker. Det er gode priser og der er ofte gode tilbud, og jeg synes Camilla er rigtig god til at forklare hvordan de forskellige ting skal bruges.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Trine Hald

Anbefaler Lantzcph

Har altid surfet rundt i forskellige…

Har altid surfet rundt i forskellige mærker og produkter. Men er nu landet helt ved Lantz. Produkterne er gode og nemme at arbejde med. Der findes nogen til stort set enhver hud, og så kan jeg tåle alle produkterne. Kan se små positive forandringer i…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

rene emig

Anbefaler Lantzcph

Super lækre produkter og god service

Super lækre produkter og god service. Der er altid hjælp at hente hvis man er i tvivl om noget. Hurtigt ekspedition. Og effektive produkter til fair pris. Bedste anbefalinger herfra♥️

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Følg med på Instagram

@LANTZ_COPENHAGEN