Fri fragt ved køb over 449 DKK / 1-2 dages levering

LANTZ COPENHAGEN

Introduktion LED lysmaske

Ofte stillede spørgsmål: LED lysterapi maske

Spørgsmål: Må man bruge lysmasken når man er gravid? +

Svar: Nej, det anbefaler vi ikke. Der er ingen danske studier på området. Amerikanske studier viser, at der ikke er nogen chance for at skade fosteret. Vores holdning er, at du skal vente til du har født.

Spørgsmål: Må man bruge lysmasken når man ammer? +

Svar: Ja, bare ikke samtidig.

Spørgsmål: Jeg er lysfølsom, kan jeg bruge lysmasken? +

Svar: Ja, det kan du godt. Du skal bare være opmærksom på, at du kan opleve det mere behageligt at lukke øjnene. Lys masken er en mild lysterapi maske, der ikke behandler øjenomgivelserne. Led-dioderne er placeret rundt om øjnene, og du vil ikke blive generet af lyset.

Spørgsmål: Jeg har en stofskiftesygdom, må jeg anvende lysmasken? Der står i manualen, at man ikke må. +

Svar: Du må ikke anvende det blå lys. Det kan forstyrre medicinering grundet sin detox effekt. Du må gerne anvende rødt og gult lys.

Spørgsmål: Kan jeg miste synet af at anvende lysmasken? Du siger, at man kan gå rundt med den? +

Svar: LED lysmaske er skabt så den anvendes uden at have nogen form for skade på dine øjne. Lyset er så mildt, og korrekt placeret, at der ikke er nogen mulighed for at påvirke dit syn.

Spørgsmål: Du siger, at man ikke må bruge Retinol serum, men gerne dine Boostere? Der er Retinol i Firming og Glow Booster, det giver ingen mening. +

Svar: Det er fordi at koncentrationen af Retinol i vores serum er på den maksimale tilladte niveau, altså 5%. Vores Boostere har "kun" en koncentration af Retinol på 0,5%. Hvilket ingen skade kan gøre. 

Ofte stillede spørgsmål: Eye Wrinkle Remover

Spørgsmål: Må jeg have øjnene åbne under behandlingen? +

Svar: Nej, det må du ikke. Lysbølgerne er så stærke, så man må ikke kigge direkte ind i dem. Behandlingen skal foregå med lukkede øjne.

Spørgsmål: Jeg er meget lysfølsom, kan jeg anvende din lysbriller? +

Svar: Det kan du godt, jeg tror bare ikke at det bliver en succes. Brillerne udskiller et meget skarpt lys. 

Spørgsmål: Skal jeg anvende nogle produkter sammen med lys brillen? +

Svar: Nej, det behøver du ikke. Brillerne er så effektive, at de kan stå alene. Du kan dog med stor fordel komme lidt Pro Eye serum på inden behandling (ikke øjenlåg), og Pro eye gel efter behandlingen.

LANTZ COPENHAGEN

Introduktion Pro Eye massager

 

Ofte stillede spørgsmål: Pro Eye massager (lyspen)

Spørgsmål: Må man bruge lys pennen på øjenlågene, mine er begyndt at hænge? +

Svar: Nej, lyspennen må ikke anvendes på øjenlågene. Du kan lave lette løft ved at følge den nederste bryn grænse.

Spørgsmål: Hvad anbefaler du at jeg skal anvende sammen med Lys pennen? Jeg vil gerne strammes op. +

Svar: Så skal du anvende vores 24k Guld kollagen gel.

Anvend Pro Eye gel eller 24k Gold Collagen gel til Pro Eye massager (lyspen).

Anvendelse med LED lyspen:

  • Rens ansigtet. Behandl et øje ad gangen. Påfør Gel’en, og start altid med det blå lys. Du bevæger lyspen frem og tilbage, fra øjenkrog og ud til smilerynker. Man behandler aldrig øjenlåg. Men man kan med stor fordel følge nederste kant af øjenbryn, samtidig med, at man løfter let op.
  • Efter et halvt minut, skiftes til rødt lys. Rødt lys behandles i en retning, fra øjenkrog og ud. Altså aldrig bevæge lyspennen frem og tilbage. Det er stadig muligt at løftet øjenbrynet, som ved blåt lys. Sålænge det sker fra øjenkrog og ud. Behandling med rødt lys vil tage ca. 20-30 sekunder.
  • Efter endt behandling, anvend  eventuelt Pro Eye Gel.

LANTZ COPENHAGEN

Magnetiske vipper

Ofte stillede spørgsmål: Magnetiske vipper

Spørgsmål: Kan man klippe i vipperne? +

Svar: Ja, man kan godt klippe i vipperne.

Bredden: Man skal bare være opmærksom, og forsigtig. Hvis det er bredden der skal gøres smallere, så er det vigtigt, at man klipper midt i en magnet, eller lige ved siden af. Der skal være magneter i begge ender af vippen, for at den klikker sig pænest på den magnetiske eyeliner.

Længden: Har du fortrudt længden på dine vipper, så kan du igen forsigtigt klippe lidt af den. Det gøres ved at klippe ned i vipperne. Klipper du bare lige over, kan det let blive lidt kunstigt, og det naturlige vil forsvinde.

Spørgsmål: Er magnetlineren giftig? +

Svar: Magnet lineren er ikke giftig. Du skal dog være opmærksom på, at den er anderledes end en normal flydende liner. Den er mere "sticky".

Og som ekstra sikkerhedsforanstaltning har vi fået sikkerhedsgodkendt og CPNP registreret den, så den overholder regler og love om brug af kosmetik. Magnetlineren er sikkerhedsgodkendt af Mediator A/S. Du kan altid teste lineren af på halsen for at se om du har en reaktion på den, eller hvis du er i tvivl om du kan tåle den.

Spørgsmål: Hvordan får man eyelineren af? +

Svar: Allerbedste måde at få magnetlineren af efter brug, er ved at anvende vandfast makeup fjerner, eller økologisk olivenolie.

Vi har en makeup fjerner i sortiment fra LANTZ COPENHAGEN, men alle mærker kan bruges.

Spørgsmål: Hvordan rengøre man magneterne? +

Svar: Du tager to vat rondeller. Den ene vatrondel ligger du på bordet og ligger et par vipper på den. Den anden vatrondel gør du våd med vandfast makeup fjerner, og ligger ovenpå magneterne, eller lige så forsigtigt dupper dem, med et let pres i et par sekunder.

Spørgsmål: Hvordan rengøre man vippehårene? +

Svar: Vippehårene rengøres med lunkent vand, og ligges til tørre på en serviet eller vævet klud. Du kan lige redde hårene ud med en almindelig vippe eller bryn børste.

Spørgsmål: Hvordan opbevarer man vipperne? +

Svar: Man skal altid opbevare sine vipper i magnetboksen når man ikke anvender dem. På den måde bliver de skånet mest og holder formen.

Spørgsmål: Hvordan får man bedst vipperne ud af æsken? +

Svar: Man skubber vippen ned forsigtigt, helt inde ved bomuldsbåndet, med fingrene. Så kan man forsigtigt og skånsomt løsrive vippen fra magnetstrimlen, og lige tage vippen ud af æsken.

Spørgsmål: Hvordan får jeg vipperne af bedst? +

Svar: Man skal altid undgå at hive i vippens hår. Skal man rette til, eller have vipperne af, er det vigtigt at man trækker vippen af så tæt på bomuldsbåndet som overhovedet muligt, og det fungere bedst at gøre det fra øjenkrogen af. Her vippehårene oftest kortest, og man får lettere adgang til bomuldsbåndet.

Spørgsmål: Kan vipperne tåle blæsevejr? +

Svar: Vipperne tåler blæsevejr, og har gennemgået flere test udført af frisører og influencere, hvor de bruger højeste styrke på føntørre. Test det eventuelt selv hjemme på badeværelset.

Spørgsmål: Kan vipperne klare et kraftigt regnvejr? +

Svar: Vipperne skyr både vand og regn, og igen er der lavet test i denne forbindelse. Du kan selv prøve at ligge magnetlineren på håndryggen i 2-3 lag, påføre vippen, og teste holdbarheden ved håndvasken. Eyelineren er vandfast, og løber ikke i regnvejr.

Spørgsmål: Hvor mange lag liner skal der på føres? +

Svar: Der skal minimum ligges 2 lag magnet liner. Bredden er individuel, men ikke det der afgører om vipperne kan sidde fast. Det vigtigste er her, at lineren ligger jævnt, og er tør. Brug eventuelt føntørre mellem lagen, hvis du ikke har tålmodighed til at vente. Ventetid vil være ½ til helt minut mellem lagene, og gerne 1-2 minutter efter sidste lag.

Spørgsmål: Hvilke styles passer til Mig, jeg bruger briller? +

Svar: Bruger du briller skal du bruge vipper under kategorien Allday lashes. Og her særligt Beauty, Naturale og Base Lash fungere godt sammen med briller. Men hold øje med kategorien, for vi opdaterer hele tiden vores sortiment, for at gøre flest kunder glade og tilfredse.

Spørgsmål: Min magnet er røget af? +

Svar: Hvis magneterne ryger af, og du har den. Så kan du med held lime den på med lidt negle lim. Hvis magneten der er røget af, ikke sidder i ydersiderne, så betyder det ikke det store, da der er 4 øvrige magneter til at hæfte fast på lineren. Er det den yderste magnet, der er røget af, kan en løsning være at klippe vippen til næste magnet, og de kan stadig anvendes.

Image for hero

Lantz Copenhagen - fordelsklub

Hvad betyder "at blive medlem"? +

Et medlemsskab hos Lantz Copenhagen er lidt som en gratis fordelsklub.

En klub, hvor du får de gode tilbud og priser.

Du får ikke noget tilsendt, du ikke aktivt har bestilt.

Skal jeg købe noget? +

Der er ingen forventning om at du gør et køb når du melder dig ind.

Du køber først, når du har lyst!

Hvordan fungere det? +

Lantz fordelsklub er vores nyhedsmails.

Du vælger selv om du vil købe vores løbende tilbud.

Nyhedsbreve

  • Du modtager 3-4 mails om måneden
  • Helt særlige tilbud, der ikke kan købes andre steder.
  • Stort indblik i Lantz produkter.
  • Dybdegående beskrivelse af måneden You Box.
  • Gode kampagner.
  • Første parket, på seneste nyt.
Hvad skal jeg ellers vide? +

Som medlem vil du opleve, at du får mulighed for at købe produkter i shoppen til en helt særlig pris.

Fantastiske produkter og personlig kundeservice

Læs selv kundernes anmeldelser af Lantz Copenhagen

Catja Bordoy

Anbefaler Lantzcph

Super service, hurtig levering og lækre produkter uanset hvilken hudtype du er.

Super service, hurtig tilbagemelding ved spørgsmål samt hurtig levering. God og guidet vejledning som er tilpasset tin din hud, såfremt du har brug for dette. Jeg har været så glad, for alle mine produkter fra Lantz, særligt hamp serien til sensitiv hud. Derudover har de…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Ravi Holst

Anbefaler Lantzcph

Kæmpe anbefaling - loyal kunde!

Jeg har flere gange haft gode købsoplevelser hos Lantz og har endda også kunne glæde nogle af mine venner med produkter fra Lantz CPH som de har fået i gave. Jeg har været - og er faktisk stadig - stor fan og meget begejstret for…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Karina & Flemming

Anbefaler Lantzcph

Let, tilgængelig & budgetvenlig

Lysmasken er let at bruge, og god til normal eller let udfordret hud. Lys pen, med serum er god til sart, sensitive øjne. Desværre ikke en udpræget mærkbar bedring for mig, i forhold til rosecea. Rigtig god vejledning fra C Lantz

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Bob Gqm

Anbefaler Lantzcph

Har nu haft lys masken en uge og kan…

Har nu haft lys masken en uge og kan allerede se Effekten lys terapien har på min hud og hvordan den tager imod hudpleje 👌 meget positivt og deres Sheetmasker er virkelig valuta for pengene jeg har prøvet mange brands men her er virkelig godt…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Lise Dræby Madsen

Anbefaler Lantzcph

Dejligt med en hudplejeserie som både…

Dejligt med en hudplejeserie som både virker og er til at betale. Jeg er vild med både serum og cremerne. Super god vejledning om produkterne og så var leveringen meget hurtig. Jeg går meget op i at der ikke er parfume i min hudpleje og…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Amalie Pedersen

Anbefaler Lantzcph

Varmeste anbefaling her fra

Lækre produkter, som lever op til det “lovede” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hurtig levering og service i top 👍🏼

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Sus Jordhøj

Anbefaler Lantzcph

Fuld tilfreds med den service lantz gir…

Fuld tilfreds med den service lantz gir mig,venlig og hjælpsom hvis man har nogle spørgsmål så blir det taget op hurtigt så kæmpe stor TAK for den dejlige service plus lækre produkter Mvh sus

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Stine Neve Uggerhøj

Anbefaler Lantzcph

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter og overkommelige priser. God vejledning.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Naomi Toft

Anbefaler Lantzcph

Alle de hudplejeprodukter jeg har…

Alle de hudplejeprodukter jeg har prøvet fra Lantz Copenhagen har været en gamechanger for min tørre og glansløse hud.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Tina

Anbefaler Lantzcph

Kan varmt anbefales

Jeg elsker produkter fra Lantz Copenhagen. Jeg modtog en you box med fantastiske produkter og en meget udførlig vejledning med. Efter blot en måned kan jeg tydelig se forskel på min hud. Produkterne er virkelig lækre uden at koste en bondegård. Kan varmt anbefale at…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Lise Ørvad

Anbefaler Lantzcph

KÆMPE anbefaling!

Jeg har nu brugt Lantz Copenhagen fast i 2 år & jeg er SÅ glade for alle deres produkter! Det er de bedste pleje vipper på markedet & plejeprodukter har gjort en kæmpe forskel for min hud & mit makeup resultat. Er vild med deres…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

joan binder

Anbefaler Lantzcph

Produkterne er helt fantastiske,

Produkterne er helt fantastiske, jeg bruger dem meget og brugt dem igennem et par år nu 😊 lysmasken er også helt perfekt jeg kan se forskel på min hud. God service, hurtig forsendelse, flot pakket. Camilla er så sød og hjælpsom hvis man har spørgsmål…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Heidi Boll

Anbefaler Lantzcph

Produkter af høj kvalitet

Produkter af høj kvalitet, der rent faktisk gør det de lover. De virker! Og så er det ikke et brand der ruinerer mig. Elsker det. Ud over ansigts pleje der når hele vejen rundt så er der altid den bedste service og vejledning

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Janne

Anbefaler Lantzcph

Jeg har altid haft gode oplevelser hos…

Jeg har altid haft gode oplevelser hos Camilla, og de produkter hun forhandler er rigtigt gode. De kan bruges af alle, og der er en tanke omkring hvert er produkt hun har fremstillet. Jeg har prøvet mange af produkterne fra Lantz Cph og indtil videre…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Puk

Anbefaler Lantzcph

LANTZ COPENHAGEN ER NOGET HELT SPECIELT🥰

Jeg har nu været fast kunde hos Lantz Copenhagen i et år. Det begyndte helt tilfældigt, med en reklame for magnetiske vipper. Tænkte at det måtte jeg da prøve....og jeg blev bestemt IKKE skuffet. Vipperne + den magnetiske ligner er super flotte..og nemme at sætte…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Pernille Friis Andersen

Anbefaler Lantzcph

Jeg modtog min første YOU BOX fra Lantz…

Jeg modtog min første YOU BOX fra Lantz copenhagen, da min hud var vinter grå, tør og kedelig. Jeg har tidligere forsøgt mig med andre mærker af produkter - jeg har allergi og slår nemt ud i ansigtet på trods af allergimærker m.m, så jeg…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Diana Laursen

Anbefaler Lantzcph

lækre produkter, kundeservice i top :)

Lantz har så mange lækre hudpleje produkter, og super gode tilbud som deres youbox man kan købe hver md hvis man har lyst , de har efter min mening de bedste magnetiske vipper på markedet, og en bubble serum foundation meget innovativ , lantz udvikler…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Camilla Jørgensen

Anbefaler Lantzcph

Jeg har brugt Lantz Copenhagen gennem…

Jeg har brugt Lantz Copenhagen gennem flere år. Vipper, lyspen, sera, cremer og masker. Det er gode priser og der er ofte gode tilbud, og jeg synes Camilla er rigtig god til at forklare hvordan de forskellige ting skal bruges.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Trine Hald

Anbefaler Lantzcph

Har altid surfet rundt i forskellige…

Har altid surfet rundt i forskellige mærker og produkter. Men er nu landet helt ved Lantz. Produkterne er gode og nemme at arbejde med. Der findes nogen til stort set enhver hud, og så kan jeg tåle alle produkterne. Kan se små positive forandringer i…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

rene emig

Anbefaler Lantzcph

Super lækre produkter og god service

Super lækre produkter og god service. Der er altid hjælp at hente hvis man er i tvivl om noget. Hurtigt ekspedition. Og effektive produkter til fair pris. Bedste anbefalinger herfra♥️

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Følg med på Instagram

@LANTZ_COPENHAGEN