Fri fragt ved køb over 499,- / GRATIS GAVE når du køber for mere end 199,- / Free shipping outside Denmark on orders over 699 DKK.

22 maj 2022

Lantz’ synlige forandringer hos moden hud efter blot 8 uger…

Blog image

Ambassadørforløb 2022: Grå, tør og trist hud.

Heidi er 55år, hun søgte om at være ambasadør for Lantz Copenhagen tilbage i februar: Jeg vil gerne søge om at være med i ambassadør forløbet.  Fuld anti age . Jeg er 55 år, med en kedelig hud og lidt løs hud på halsen …

Jeg har kort tid efter en snak med Heidi, og set billede materiale, og har  vurderet Heidi.

Udfordring:

Trist hud som er let tør, mørke rander, pigmentpletter og Linjer & rynker på hals, øjne, mund, pande og ved ørerne.

Jeg vurdere ikke at Heidi har brug for anti aging produkter fra start af. Det kan komme efter forløbet.

Målet:

At give Heidi et mere levende ansigt med en mere fast struktur, mættet, ensartet hustone, færre linjer og løft.

Heidi’s forventet postitive udbytte:

En hud som er gennemfugtet, med glød, og dens rynker og pigmentpletter er mindre synlige eller helt væk.

Jeg har valgt ved dette ambassadørforløb at sende pakkerne drypvis. Da mange produkter og maskiner kan give en overflod af information, og vil være for svært at kapere. Heidi havde dog lyspennen i forvejen, så vi aftalte hurtigt at det handlede om, at få gang i den, da den jo egentlig bare lå i skuffen og samlede støv. Til lyspennen modtog Heidi en 24k Gold Collagen gel, der strammer op, og effektivt giver løft.

Udover lyspennen, som Heidi selv havde, valgte jeg at sende lysmasken med det samme, sammen med masser af vitamin c. Jeg vurderede, at det kunne Heidi snildt håndtere. Lysmasken kan noget helt særligt, og fordelene ved at anvende den intenst sammen med serum i perioder er magiske.

Allerede efter første uge skrev Heidi følgende: Jeg synes mine rander under øjnene bliver mindre og huden begynder at være mindre tør og have mere glød.

Heidi har hele tiden været utrolig selvkørende, masser af lyst til at forbedre sin hud, så det har fra min side handlet om, at sørge for at rutinerne kom i den rigtige rækkefølge, og blev fastholdt.

I uge 3 skrev Heidi følgende… Min hud blir bedre og bedre, og på trods af sygdom, så er der stadig glød. Samtidig føles min hud blødere og mere spændstig , mine rynker er mindre synlige  omkring munden, mellem øjnene(bekymringsrynken). Huden på halsen føles også mere spændstig.

Igen må jeg bare understrege, resultaterne kommer ikke ”gratis”, de koster også tid. Skal man som Heidi, og mange andre der deltager i mine forløb have disse ekstreme resultater, så skal man indstille sig på i en periode, at det kræver noget, at forandre vaner, rutiner, og hud. Det kræver 8 uger intens fokus, og derefter vedvarende og simpel  vedligeholdelse.

Jeg søger ambassadører igen i august 2022, med opstart kort tid efter.

Heidi skrev selv efter forløbet…

Først en stor tak til Lantz Copenhagen  for et dejligt forløb, hvor jeg hele vejen igennem  har følt mig tryg, og altid har kunnet få svar på evt spørgsmål ️ jeg er kronisk smertepatient, og som følge deraf, trist hud og mørke rande under øjnene..   Forløbet jeg har haft , har givet min hud gløden tilbage og brugen af lyspen har hjulpet på de mørke rande.   Så jeg er kæmpe fan og fortsætter med at bruge produkterne her bagefter også..  Produkterne fra Lantz Copenhagen virker virkelig, og samtidig er de til at betale sig fra . Så et kæmpe Shoutout til Camilla,  ophavsmanden bag Lantz Copenhagen, for at have kreeret disse lækre og virksomme produkter, som jeg varmt og gladeligt anbefaler til alle 😊❤

Heidi har anvendt følgende produkter:

Artiklen er skrevet af

Lantz CPH

Fantastiske produkter og personlig kundeservice

Læs selv kundernes anmeldelser af Lantz Copenhagen

Mette

Anbefaler Lantzcph

Bedste lys masker og serums, jeg har prøvet 🦋

De skønneste produkter Med en fantastisk dame bag ...altid hjælp hvis du er i tvivl ,som aldrig oversælger 🦋 Mine mørke rande under øjnene er blevet ikke blot meget bedre.. men så fine at jeg nu ikke længere bruger concealer ... takket være lysmasken og…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Mathilde

Anbefaler Lantzcph

De bedste produkter jeg har prøvet!

Jeg elsker alle produkterne jeg har fra fra Lantz copenhagen! Havde rigtig mange problemer med både tør og uren hud inden jeg skiftede hen til Lantz Copenhagen men har ikke haft noget siden. udover det bruger jeg også både mascaraen og læbeprodukterne hver dag som…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

lene

Anbefaler Lantzcph

God dialog

God dialog Hurtigt levering Skønne produkter ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har prøvet flere forskellige produkter, masker som jeg virkelig mærkes gode, lysterapi ses en god forskel på huden. Pleje produkter som er skønne. Elsker at bruge maske før sengetid og mærke huden fantastisk dagen efter Mange ⭐⭐⭐⭐⭐…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Christina

Anbefaler Lantzcph

Mine bedste anbefalinger

Mine bedste anbefalinger. Jeg har handlet hos Lantz Copenhagen flere gange (magnetiske vipper, makeup og hudplejeprodukter). Jeg har indtryk af en seriøs virksomhed som gør sig umage med at udvikle gode produkter.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Anna Fink

Anbefaler Lantzcph

Fuld tilfredshed med produkter og service

Jeg er blevet afhængig af produkter fra Lantz Copenhagen! 🧖🏻‍♀️💆🏻‍♀️🧴 Jeg bruger dag- og natcreme, øjengel, øjenserum og lyspen. Især øjenserummen vil jeg fremhæve, da jeg altid har haft kroniske render under øjnene og hverken livsstilsændring eller filler har kunne hjælpe. De er ikke væk,…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Jeanette Nielsen

Anbefaler Lantzcph

produkterne har taget år af mit udsendende

Jeg er blæst væk over kvaliteten af produkterne, og fatter slet ikke at priserne kan være så lave. Kundeservice er tydeligt en æressag, information omkring produkterne og brugen af dem kommer med ud ved hver ordre. De står hele tiden på spring til at hjælpe,…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Sus Jordhøj

Anbefaler Lantzcph

Hurtigt levering bedste service hvis…

Hurtigt levering bedste service hvis noget skal rettes ....god sommer Vh sus

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Emilie Tjørnelund

Anbefaler Lantzcph

Super lækre produkter!!

Jeg har haft fornøjelsen af at prøve Camillas skønne produkter. Specielt hendes YOU bokse er geniale og til vanvittige priser sammenlignet med den værdi du får! Mine yndlingsprodukter er Pro Mascara Længde og Pro Eye Serum. Lantz Copenhagen har min største anbefaling! 😍

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Christina Jarkass

Anbefaler Lantzcph

Fantastiske og lækre produkter

Jeg har nu i nogle år brugt produkterne fra Lantz Copenhagen. Jeg er VILD med dem. Bruger dagligt Vitamin C Ansigts Serum - syntes at den giver en lækker glød. Dag og Nat cremen er noget af det bedste jeg har brugt - giver både…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Jonny Jørgensen

Anbefaler Lantzcph

Christina Hansen

Anbefaler Lantzcph

Jeg er virkelig glad for de magnetiske…

Jeg er virkelig glad for de magnetiske vipper. Mine bedste anbefalinger.

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

camilla christoffersen

Anbefaler Lantzcph

5 stjerner herfra

Bøvlede lidt med en lysmaske der var defekt - skrev en mail til Camilla en sen aften og forventede absolut ikke svar så hurtigt, men 5 minutter efter var der svar og at jeg gerne måtte sende masken retur. Dagen efter pakken var modtaget fik…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Michelle Arnhof Schrøder

Anbefaler Lantzcph

Det bedte jeg har gjort for mig selv, længe!

Jeg har de sidste måneder brugt produkterne fra Lantz Copenhagen præcist efter Camillas anvisninger og jeg er blæst omkuld af resultatet. Jeg har været hårdt ramt af stress og hormon ubalance så min hud var ramt af acne ligende tilstand og intet hjalp mig, har…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Catja Bordoy

Anbefaler Lantzcph

Super service, hurtig levering og lækre produkter uanset hvilken hudtype du er.

Super service, hurtig tilbagemelding ved spørgsmål samt hurtig levering. God og guidet vejledning som er tilpasset tin din hud, såfremt du har brug for dette. Jeg har været så glad, for alle mine produkter fra Lantz, særligt hamp serien til sensitiv hud. Derudover har de…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Ravi Holst

Anbefaler Lantzcph

Kæmpe anbefaling - loyal kunde!

Jeg har flere gange haft gode købsoplevelser hos Lantz og har endda også kunne glæde nogle af mine venner med produkter fra Lantz CPH som de har fået i gave. Jeg har været - og er faktisk stadig - stor fan og meget begejstret for…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Karina & Flemming

Anbefaler Lantzcph

Let, tilgængelig & budgetvenlig

Lysmasken er let at bruge, og god til normal eller let udfordret hud. Lys pen, med serum er god til sart, sensitive øjne. Desværre ikke en udpræget mærkbar bedring for mig, i forhold til rosecea. Rigtig god vejledning fra C Lantz

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Bob Gqm

Anbefaler Lantzcph

Har nu haft lys masken en uge og kan…

Har nu haft lys masken en uge og kan allerede se Effekten lys terapien har på min hud og hvordan den tager imod hudpleje 👌 meget positivt og deres Sheetmasker er virkelig valuta for pengene jeg har prøvet mange brands men her er virkelig godt…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Lise Dræby Madsen

Anbefaler Lantzcph

Dejligt med en hudplejeserie som både…

Dejligt med en hudplejeserie som både virker og er til at betale. Jeg er vild med både serum og cremerne. Super god vejledning om produkterne og så var leveringen meget hurtig. Jeg går meget op i at der ikke er parfume i min hudpleje og…

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Amalie Pedersen

Anbefaler Lantzcph

Varmeste anbefaling her fra

Lækre produkter, som lever op til det “lovede” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hurtig levering og service i top 👍🏼

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Sus Jordhøj

Anbefaler Lantzcph

Fuld tilfreds med den service lantz gir…

Fuld tilfreds med den service lantz gir mig,venlig og hjælpsom hvis man har nogle spørgsmål så blir det taget op hurtigt så kæmpe stor TAK for den dejlige service plus lækre produkter Mvh sus

Læs hele anmeldelsen på TrustPilot.

Giv en anmedelse på Trustpilot

Tryk på linket og giv Lantz Copenhagen en anmeldelse

Skriv en anmeldelse

Følg med på Instagram

@LANTZ_COPENHAGEN